Ja ik heb er wat gemaakt duizenden foto's zoek je oudere reportages dan moet je hier maar eens even rondkijken.

 

Presentatie & Geluid

Ben Franswa
Ben Franswa

Bent u op zoek naar een duidelijke, heldere vriendelijke stem?
Een stem die bovendien breed inzetbaar is, flexibel is en gemakkelijk regiseerbaar! Sinds 1989 heeft Ben Franswa ervaring als Voice-over Ben Franswa is een allround bekende stem, die ondermeer te horen is in vele lokale en regionale reclamespots, bedrijfsfilms, televisie reportages, jingles, op diverse dvd’s, antwoordapparaten en artiesten opkomst tunes. Ook hebben al veel artiesten en zaal eigenaren en bedrijven gebruikt gemaakt van Ben Franswa als presentator. Snelle levering en altijd professioneel:
Ben Franswa heeft de beschikking over diverse opname studio’s waarmee hij samen werkt. Hierdoor kan uw opdracht zeer snel worden ingesproken, in de beste kwaliteit, en via e-mail op Mp3 naar u toegezonden kan worden.

Geert Harding
Geert Harding

Geert-Harding. organisator en presentator van het jaarlijkse artiestengala dat elk jaar in Udenhout gemeente Tilburg georganiseerd wordt. presentator van Hollandse avonden, artiestengala s en cd presentatie s in heel Nederland één van de spillen om wie de Nederlandstalige muziekwereld draait, is op 23 december 1968 ter wereld gekomen in Midden - Brabant. De Tilburger groeide immers in 1978 al uit tot iemand die zich vol overgave stortte op zowel de smartlappen als de feestplaten. Als tiener werkte hij zich uit de naad via bijbaantjes naast zijn school om vanaf 1978 tot heden een eigen artiestengala te kunnen organiseren en presenteren. U kunt Geert Harding boeken via telnr. 06-12.63.87.85. of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ivo Franklin
Ifo Franklin

Ivo Franklin is de ideale presentator voor uw vak- of cosumentenbeurs, waarbij vooral zijn onnavolgbare improvisatie vermogen uw produkt, dienst of bedrijf onder de aandacht weet te brengen van de bezoekers.
CD Presentatie's - Presenteer je binnenkort een nieuwe CD, profiteer dan niet alleen van de presentatie van Ivo Franklin, maar ook van de extra promotie campagne, die Ivo Franklin voor jouw cd presentatie extra kan toevoegen.
Roadshows. Jarenlange ervaring in het presenteren en produceren van Roadshows voor de meest uiteenlopende bedrijven, zoals Ford, Story, Party, Omroep Brabant, Brabant10, Omroep Gelderland e.v.a.

Cor Heijmans
Cor Heijmans

Mijn naam is Cor Heijmans en ben jaren lang vrachtwagen chauffeur geweest (door plaatsing van ICD niet meer) en door een ver familie lid in het Hollands talig cirquit terecht gekomen. In die tijd de microfoon ter hand genomen en gaan presenteren. Doe het met liefde en plezier en probeer dat ook uit te stralen naar de mensen toe.
Dus hebt U een Nederlandstalig evenement in omgeving Nijmegen dan kunt U een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Facebook prive bericht.