Dennis_en_Shearena gaan de aftrap maken in het nieuwe jaar 2023.

Welkom in weer een nieuw jaar van het Regio Artiesten Café.

Dennis_en_Shearena gaan bij ons in het nieuwe jaar de aftrap maken met hen gaan we een eerst opname dag maken in het jaar 2023 we hopen natuurlijk dat jullie weer gaan kijken en dit alles weer leuk gaan vinden. Denk er aan als je de filmpjes op youtube gaat bekijken om een like te geven onder het interview dus klikken op het duimpje omhoog. Thx alvast namens de artiesten.

Patatje bij de open haard:
Frank van Etten opent volgende cafetaria, nu in Apeldoorn

Volkszanger Frank van Etten opent z’n tweede cafetaria in negen maanden tijd. Nu in zijn eigen Apeldoorn, in zijn eigen straat zelfs. Omdat het leuk is, maar financieel ook gewoon nodig. En omdat teveel denken aan optreden pijn doet. – Wat kan ik bij Frietje van Etten verwachten? – ,,We maken verse patat, met onze eigen kruiden. En straks na corona hebben we binnen plekken waar je heerlijk kan zitten. Een soort van restaurant met een ambiance die een bepaalde rust brengt. Een open haardje, Hollandstalige muziek. We hebben menu’s met speklappen, karbonades, schnitzels. En dan niet uit de frituur, maar ouderwets uit de pan. Aan de andere kant van het pand allerlei soorten ijs en snoep, met een nostalgische gedachte. Noga, trekdrop, salmiakballen; waarvoor ze vroeger naar de winkel gingen.” Hier vind je de bron van dit verhaal.

Wilt u ondanks de Corona-crisis toch een feestje geven of iemand verrassen? Denk aan een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsfeest of een andere gelegenheid, die u niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan? Dan biedt Gerard Palts u een unieke mogelijkheid: Een Corona-proof feestje, compleet met levensechte sneeuw, rookmachine, lichtshow & (biologisch afbreekbare) confetti, bij u op de stoep voor slechts €195,-! ☃️?Meer informatie: www.stoepfeestje.nl (06-14499850)

You may also like