Aanstaande Evenementen en/of afgelastingen.

Mijn eigen banner wilt u hier ook uw evenement laten zien stuur me dan even je info dan plaats ik het er voor u bij.

Franky Falcon’s BIRTHDAY party op 4 September.
Wat kijk Ik uit naar dit grote feest Want we zitten echt te wachten op een knallend feest. Hoi lieve vrienden en fans vanaf vandaag zijn de kaarten te bestellen het word weer een all. inclusieve avond met drank hapjes en de entree bedraagt 45,00 en wat zou het leuk zijn dat we dit met zijn allen vieren in Zaal de Kentering in Rosmalen gr. Ik hoop dat jullie er dan allemaal zijn voor mij ??

Groetjes en veel liefs Franky Falcon ps wat mis Ik jullie toch allemaal.

Hier mag ik jullie gaan voor zien van een ijzer sterk ALIBI
zo dat jullie kunnen zeggen kijk wij / ik waren/was er bij.

Ben je ook zo toe aan vakantie en hou je van zon, zee, strand en ook nog eens van gezellige Nederlandstalige muziek? ☀️???In september aanstaande gaan we weer naar Salou voor alweer mijn 6e fanreis samen met mijn fijne collega’s JACQUES HERB, Ferry De Lits, Jaman, Leen Zijlmans en Fonzz Hilvarenbeek.Een hele week lekker genieten onder de Spaanse zon met veel gezelligheid en muziek natuurlijk ?? In Salou verblijven we in het onlangs geheel gerenoveerde 4-sterren Best Maritiem hotel, direct gelegen aan de Middellandse Zee.Naast de drie feestavonden wordt je ook getrakteerd op een muzikale boottocht en een verrassingsmiddag. Dusss…. pak je koffer en reis gezellig met ons mee!! Ik heb er zin in ?#BenJijErbij#Salou2021 Voor uitgebreide informatie ➡️https://www.fp2000.nl/…/muzie…/henk-bernard-fanreis-2021 of bel met ons kantoor op 013-8224747 of 06-53770381

Mega Piraten Festijn Borger nu al uitverkocht! – BORGER – Het Mega Piraten Festijn strijkt op zaterdag 18 september weer neer in Borger. Het festival is al uitverkocht. Er geldt natuurlijk wel een zeker voorbehoud in verband met het coronavirus. Meer lezen?

Lekker zeg, om weer een evenement te kunnen aankondigen! En wat voor een, zo zie je ze maar zelden in de omgeving van #rosmalen. Aanstaande maandag 09:00 start de kaartverkoop via onze online ticketshop, bij De Smulbeer en bij Primera Rosmalen #reneschuurmans #bandnoahcover
 #qmusicfouteparty #primerarosmalen #vikingentertainment

Eindelijk weer een ouderwets feestje in Turkije.
Heb je zin om erbij te zijn, zorg dan dat je er op tijd bij bent.
Zie voor meer info. Falconreizen – Info@falconreizen.nl
Gezellig ben jij erbij? Ga mee 8 dagen naar de zon top artiesten w.o. Theo van Cleeff, Patrick Dano, William van Engelen, Gerard Palts, Rinus Ponsen, en natuurlijk Franky Falcon. Een onvergetelijke 8-daagse 5* ultra-all-inclusive Muziekreis die je meegemaakt moet hebben! – Limak Limra All-Inclusive Family Resort Limak Limra Hotel & Resort is one of the largest family resorts in Kemer, Antalya, where mountains and sea meet each other. If you fancy an ultra-all inclusive family holiday in a place where you have large green fields & clean mountain air, book your next holiday and start packing your bags!

Eindelijk weer een ouderwets feestje maar dan in Turkije.
Heb je zin om erbij te zijn, zorg dan dat je er op tijd bij bent.
Zie voor meer info. www.toppersvanoranje.tv – Gezellig ik ben erbij, jij ook.?? Ga mee met meer dan 25 top artiesten w.o. Django Wagner, Wolter Kroes, Peter Beense, Alex, Monique Smit, Rene Le Blanc, Rene Karst, Stef Ekkel, Alex, Ronnie Ruysdael, New Timeless, Wannebiezz, Henny Thijssen, Otto Lagerfett, Marco de Hollander, Ria Valk, Ben Cramer  en nog heel véél meer Toppers van Oranje . . . . .
Een onvergetelijke 8-daagse 5* ultra-all-inclusive Muziekreis die je meegemaakt moet hebben! – Vluchten vanaf: Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Hier lees je alles.

Franky Falcon 30 jarig jubileum
Wat kijk Ik uit naar dit grote feest Want zeg nou eens eerlijk welke artiest kan dit zeggen dat Hij 30 jaar in het vak zit. reserveringen blijven staan voor de volgende keer.De nieuwe datum is Zaterdag 4 December ! De kaarten blijven natuurlijk geldig!! Want wat hebben we zin in een groot Feest zodat we weer flink kunnen feesten en dansen. P.s de speciale Viptafel zijn helaas uit verkocht voor deze hele mooie avond.Hoop dat jullie er dan allemaal zijn voor mij ??

Groetjes en veel liefs Franky Falcon ps wat mis Ik jullie toch allemaal.

Hier mag ik jullie gaan voor zien van een ijzer sterk ALIBI
zo dat jullie kunnen zeggen kijk wij / ik waren/was er bij.

zorg dat je dit niet gaat missen.
We gaan er een topfeest van maken, en sluiten 2021 af met een feest vol verassingen. Samen met Django Wagner official, Jeffrey Heesen Henk Bernard officieel, Rutger van Barneveld, Charelle van Es Sylvia Samson, Dennis Jones music, John de Bever, Franky Falcon, Kaarten verkrijgbaar bij Cafetaria de Smulbeer naast de Kentering Party Centrum of via de link in de bio. Mis het niet en ik zie je 18 december. #partytime #18december2021 #livemusic
10 Jaar Yosee eindelijk weer op de bühne.
Hier mag ik jullie gaan voor zien van een ijzer sterk ALIBI
zo dat jullie kunnen zeggen kijk wij / ik waren/was er bij.

Rock Werchter opnieuw uitgesteld, volgende editie in zomer 2022.
Rock Werchter wordt voor het tweede jaar op rij uitgesteld. De organisatie van het Belgische festival laat op zijn website weten dat het de afgelopen maanden intens overlegd heeft met overheden, MEER LEZEN

Jeffrey Heesen verplaatst concert naar zaterdag 18 September 2021!Met de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om het concert naar het originele idee te organiseren en daarom zal het verplaatst worden naar 18 September 2021! Gekochte kaarten voor 25-09-2020 blijven geldig voor de vervangende datum, 18-09-2021. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Heb jij nog geen kaartje? – Hier vind je de bron van dit verhaal. – Na het succes van zijn eerste show komt Jeffrey Heesen op 18 September 2021 terug met zijn 15-koppige live band! – De Effenaar in Eindhoven zal dan worden omgebouwd tot de Jeffenaar!

WOENSDAG VAN 19:30 UTC+02 – 22:30 UTC+02

Muziekfeest op de Radio | Gouda
De tweede editie van het Muziekfeest op de Radio vindt plaats in de Goudse Schouwburg! Er zijn optredens van Thomas Berge, Frank van Etten, Wesly Bronkhorst, Wesley Klein, Romy Monteiro, Jeffrey Heesen, Jeffrey Kuipers, Marlane en Danny Froger. Jan Paparazzi en Chantal Hutten warmen je op tussen 18.00 – 19.30 uur. Corné Klijn presenteert de show tussen 19.30 – 22.30 uur. De show is live te volgen via Sterren NL Radio. Maar je kunt ook kijken via de livestream op www.nposterren.nl Youtube en Facebook mis het niet!

40ste editie Parkpop verplaatst naar 2022.
Parkpop is een gratis muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het Zuiderpark in Den Haag. op de laatste zondag van juni.
De eerste editie was in 1981 en trok 35.000 bezoekers.

You may also like