Ik ben Charles van Veen hobby videograaf.
Al heel wat jaartjes fotografeer ik al hobbymatig op: Trouwpartijen, Communie’s, Babyshouwers, Verjaardagen, Evenementen, CD Presentatie’s enz enz. Dit doe ik allemaal met een Canon 60D + Canon 7D Mark2 – Voor video gebruik ik een Sony FDR-AX53 4K videocamera + een GOPRO camera. Door de corona regels ben ik ook buiten foto’s gaan maken dit doe ik met de Canon 7D mark2. Dieren, Gebouwen, landschappen, water gebieden en ga zo maar door.

Ik hoop nog altijd een keer de nieuwste GoPro HERO9 Black er bij te kunnen aanschaffen dat zou geweldig zijn.

Met de Canon 60D samen met de rebel 300D ben ik begonnen,
met het maken van foto’s van artiesten en soms wat promotie werk bij bedrijven. Daarna ben ik ook gevraagd om op diverse trouwerijen Communie’s, Verjaardagen, en ga zo maar door foto’s te maken.

Deze Tamron SP 24-70mm F2.8 Di VC USD G2 Canon is een nieuwe generatie lichtsterke zoomobjectief die uitstekende beeldkwaliteit garandeert! De Tamron SP 24-70mm F/2.8 DI VC USD G2 heeft een verbetering van AF en VC prestaties met Dual MPU. Dankzij de nieuwe Dual MPU heeft deze lens een supersnelle autofocus en hij beschikt over een sterke beeldstabilisatie.

TAMRON SP 70-200MM F/2.8 DI VC USD G2 CANON
De Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 is een telelens die geschikt is voor full frame camera’s. De lens beschikt over een aanzienlijk betere autofocussnelheid en precisie dan zijn voorgangers en heeft een stof- en waterafstotende behuizing.

Daarna al redelijk snel op zoek naar een iets betere camera wat dus de Canon 7D Mark2 is geworden. Hier heb ik al heel wat foto’s mee gemaakt op van alle soorten feesten en partijen.

Na de Canon 7D Mark2 toch weer naar een updat wezen kijken bij Kamera-Express. Daar op aanraden van een van de verkopers de 6D Mark2 gekocht. Inmiddels heb ik hier heb ik al heel wat foto’s en video’s mee gemaakt op van alle soorten feesten en partijen. Maar ook in ons eigen Regio Artiesten Café wat ik samen doe met Sjack en Marianne Trum. Als ik ooit nog eens een sponsor vind zal ik kijken voor een update naar de Canon R6 Mark2.

Dan komt al vaak de vraag om ook wat op film te zetten voor youtube, wat ik dus al vele keren heb gedaan met de boven staande camera’s en de hier naast getoonde GOPRO 6. Nu even kijken voor het vinden van een sponsor voor een nieuwere GOPRO daar deze al wat ouder aan het worden is. Dus voel je jezelf geroepen laat het me weten ik plaats je hier dan op de website erbij als zijnde een sponsor.

Geen sponsor gevonden dus zelf inmiddels ook de GOPRO HERO 8 aangeschaft wat een super idee gebleken is. Op mijn youtube kanaal kan je vele filmpjes vinden van diverse artiesten en kleine tot grote feesten.

Geen sponsor gevonden dus zelf inmiddels ook de GOPRO HERO 9 aangeschaft wat een super idee gebleken is.

Toen ook maar de SONY Camcorder FDR-AX53 4K Ultra HD WLAN aangeschaft wat een super idee gebleken is. Op mijn youtube kanaal kan je vele filmpjes vinden van diverse artiesten en kleine tot grote feesten.

Je wilt dus ook een goed geluid laten horen, wat ik heb bereikt met deze Rode microfoon. Naar mijn mening een super goed idee geweest ga maar eens luister hier –> Klik hier youtube

Mijn eigen banner

You may also like